web analytics

Të veçanta

Tag: misioni i jetës

      Një nga mundësitë më të mëdha që mund t’i jepet njeriut me lindjen e tij është zhvillimi i vetëdijes dhe i identitetit  të plotë intelektual dhe perceptues. Pasioni, dëshira, energjia dhe entuziazmi janë fuqitë që vetëdija prodhon për të jetësuar misionin që njeriu zoton mbi veten e tij. Më pas i gjithë […]

Lexo më shumë
Shko te TOP