web analytics

Të veçanta

Tag: koronavirus

Pothuajse e gjithë bota po përballet me virusin e ri COVID-19 dhe masa drastike janë marrë për të parandaluar këtë pandemi e cila  i ka dhënë një goditje të rëndë njerëzimit dhe ekonomisë botërore. Termi që dëgjojmë më shumë në mediat tona dhe në mediat e huaja është masa e ashtuquajtur ‘distancim social’. Në fakt, […]

Lexo më shumë

Keni vënë re se çdo profil kompanie në mediat sociale, po komunikon vetëm thirrje: Bli online; tashmë mund të porosisni online; etj, etj… Fatkeqësisht, në vendin tonë apo në vende pjesërisht të zhvilluara, marketingu konsiderohet si një mjet ku bizneset përfitojnë më shumë dhe klientëve ju hedhin hi syve. Cikli i jetës është i tillë: […]

Lexo më shumë
Shko te TOP