web analytics

Të veçanta

Tag: Turqia

     Forma të caktuara të të menduarit dhe kategori të ndryshme arsyetimi identifikojnë periudha të ndryshme në jetën e shoqërive e të shteteve. Koha jonë dominohet nga tiparet e ngutshmërisë së arsyetimeve, të konceptuarit si gjendje normale të veprimeve dhe qëndrimeve ekstreme vetëm se ato burojnë nga më i forti, edhe skepticizmi mbi vlerat […]

Lexo më shumë

Në datën 23 tetor Komisioni i Ekonomisë miratoi ligjin që mbyll nga 1 janari i vitit 2019 të gjitha bastet sportive, bingot, bastet me gara dhe lojrat e fatit “online”. Ky ligj ishte prezantuar ditë më parë nga instancat qeverisëse dhe ishte shndërruar në objekt të replikave mes pozitës dhe opozitës politike. Prej disa ditësh […]

Lexo më shumë
Shko te TOP