web analytics

Të veçanta

Tag: Koha

“Nuk e nisëm ne kohën, thjesht po e ruajmë atë!” Sa shpesh mendojmë për kohën, si ka mundësi që asnjëherë nuk mundemi t’i paraprijmë asaj? Asnjëherë nuk mund ta kalojmë, gjithmonë ngelemi duke pyetur veten: ç’mund të kishim bërë dhe çfarë mund të kishim zgjedhur ta ndryshojmë? Dhe, gjithmonë që mundohemi të gjejmë përgjigje, kthehemi […]

Lexo më shumë

  Përplasur qosheve të zymta flas I joshur prej mendimit të pakufi Harbutësisht  në heshtje, butësisht godas Jam unë ajo që je dhe ti Ngjitur pranë teje, ëmbël përbuz Tradhëtoj veten bashkë me ty Kënaq zemrat, shpresën shkëpus Jam unë ajo që je dhe ti Ujis shpesh frikën me ujë vetmie Ndër vlerën e quajtur […]

Lexo më shumë
Shko te TOP