web analytics

Të veçanta

Tag: palestine

Që prej ditës kur shpërtheu lufta Nga: Kevi Muçllari Pretendimet e pabaza Që prej ditës kur shpërtheu lufta (ose gjenocidi) Izrael – Palestinë, ka përpjekje të vazhdueshme për të nxjerrë në pah (sidomos nga ana e myslimanëve) qëndrimin imoral të fuqive të mëdha perëndimore lidhur me çështjen Palestineze. Në një konflikt dukshëm të pabarabartë dhe […]

Lexo më shumë
Shko te TOP