web analytics

Të veçanta

Të reflektimit

“Nuk e nisëm ne kohën, thjesht po e ruajmë atë!” Sa shpesh mendojmë për kohën, si ka mundësi që asnjëherë nuk mundemi t’i paraprijmë asaj? Asnjëherë nuk mund ta kalojmë, gjithmonë ngelemi duke pyetur veten: ç’mund të kishim bërë dhe çfarë mund të kishim zgjedhur ta ndryshojmë? Dhe, gjithmonë që mundohemi të gjejmë përgjigje, kthehemi […]

Lexo më shumë

A thua e kanë parë…?! A thua e kanë parë politikanët e mi dhe drejtuesit e vendit tim filmin “Joker”?! Duhet ta shohin. Këmbëngul! Patjetër duhet ta shohin! Aty do të kuptojnë mirë se çdo të thotë pavëmendje ndaj popullit. Aty do të kuptojnë çdo të thotë hipokrizi ndaj popullit! Aty do të kuptojnë çdo […]

Lexo më shumë

Bota, fshat i vogël! Kjo çudi na përcolli me javë të tëra, por në rendin e ri, shteti fshat i vogël. Po nga fshati shqiptar si nuk dëgjuam një fjalë të vetme, çpo ndodh me jetën e tyre? Si u bë fshat i vogël një shtet i tërë, u tkurr aq shumë, u mbërthye nga […]

Lexo më shumë

       Sot më datë 30 nëntor 2019, ora 7.30, Tirana është e boshatisur. Jam i ulur në kafenenë pranë vendaktivizimit tim të përditshëm ku sapo rrufita kafenë e mëngjesit. Dua të ngrihem, të shkoj e të hap derën e zyrës, sepse kështu bëj përditë pasi pi kafenë e mëngjesit. Por sot qenka ndryshe..  […]

Lexo më shumë
s-s-f.jpg

  “Më pyeti vdekja: ku don të vdesësh?! I thashë: dua të vdes aty ku për herë të parë rrahu zemra ime, pompuan ajër mushkëritë e mia dhe dhashë shenjën e parë të jetës, teshjen, e nëna ime iu gëzua sakrificës së saj nëntë mujore dhe natyrshëm prindërit e mi përballuan stërvuajtjet e tyre për […]

Lexo më shumë

     E dashur vetvete! Do doja të të thoja disa fjalë, doja të të thoja që; buzëqeshja nuk kushton asgjë, por ka domethënie të madhe.      Mos harro që kur qesh, bashkë me ty qesh e gjithë bota ndërsa kur qan je krejt e vetme.      Ti duhet të dish që për […]

Lexo më shumë

1 Zoti im, me t’u lut për diçka, e me ma dhënë Është mëshirë, dhuratë, bujari Zoti im, edhe nëse s’më pranon lutjen, e zëmë Dhuratë është fakti që t’lutem Ty Me iu lut Zotit me sinqeritet qe ta bëjë zemrën të mirë Është e pamundur mes me ta kthy lutjen Ama dije Se të […]

Lexo më shumë

  Përplasur qosheve të zymta flas I joshur prej mendimit të pakufi Harbutësisht  në heshtje, butësisht godas Jam unë ajo që je dhe ti Ngjitur pranë teje, ëmbël përbuz Tradhëtoj veten bashkë me ty Kënaq zemrat, shpresën shkëpus Jam unë ajo që je dhe ti Ujis shpesh frikën me ujë vetmie Ndër vlerën e quajtur […]

Lexo më shumë

  Po ecim me kokën e kthyer pas Me frikën e rrugës për të mos humbur Po qeshim nga inati buzagaz Frutat pa u pjekur duam t’i shkundim   E kemi humbur durimin pa e ditur Ne fjalë e në vepër jemi ndarë Mëllefi ndaj punës na erdhi duke pritur Prandaj kush veç foli ngeli […]

Lexo më shumë
Shko te TOP