web analytics

Të veçanta

Tag: Palestina

·         Fenomenologjia dhe një historik i shkurtër i çështjes palestineze                 Në thelb të konfliktit izraelito-palestinez qëndron kauza e dy popullsive të ndryshme për të fituar lirinë e të jetuarit me të drejta të plota mbi një territor të përbashkët i cili konsiderohet prej të dyja palëve i shenjtë dhe mileniarist. Aktualisht populli hebre dominon […]

Lexo më shumë
Shko te TOP