web analytics

Të veçanta

Tag: Morali E Vërteta Kamuflim Morali

      Individualiteti ynë – i ndikuar tejmase nga kushtet e periudhës të cilën po përjetojmë – përshkohet prej disa çrregullimeve në karakter edhe sjellje. Çrregullimet e tilla përkojnë me cilësitë e kompleksit të inferioritetit, tëhuajësimit prej vlerave tradicionale dhe dobësimit të raportit me ndërgjegjjen. Faktori kryesor që ka shkaktuar këto çrregullime në karakterin […]

Lexo më shumë
Shko te TOP