web analytics

Të veçanta

Tag: Psikologji

Arjet Pervizi Rëndësia e ideve në zhvillimin e qytetërimeve      Çdo qytetërim është i ndërtuar mbi bazën e disa ideve udhëheqëse të cilat janë kryesore për zhvillimin e tij. Idetë kryesore të një qytetërimi kanë një ritëm zhvillimi shumë të ngadaltë dhe si pasojë e kësaj ngadalsie të zhvillimit qytetërimet mund të kenë një […]

Lexo më shumë
Shko te TOP