web analytics

Të veçanta

Tag: Reformë

Në datën 23 tetor Komisioni i Ekonomisë miratoi ligjin që mbyll nga 1 janari i vitit 2019 të gjitha bastet sportive, bingot, bastet me gara dhe lojrat e fatit “online”. Ky ligj ishte prezantuar ditë më parë nga instancat qeverisëse dhe ishte shndërruar në objekt të replikave mes pozitës dhe opozitës politike. Prej disa ditësh […]

Lexo më shumë
Shko te TOP