Të veçanta

January 2019

Në datën 23 tetor Komisioni i Ekonomisë miratoi ligjin që mbyll nga 1 janari i vitit 2019 të gjitha bastet sportive, bingot, bastet me gara dhe lojrat e fatit “online”. Ky ligj ishte prezantuar ditë më parë nga instancat qeverisëse dhe ishte shndërruar në objekt të replikave mes pozitës dhe opozitës politike. Prej disa ditësh […]

Lexo më shumë

Rezultatet e Reformës në drejtësi sipas të hujave Pritja e gjatë është shndërruar prej treguesve më të rëndësishëm të koncpetimit dhe ndjeshmërive të shoqërisë sonë. Shumësia e çështjeve që pritet të përmirësohen domosdo që përfshin edhe një nga aspektet më kryesore të vitalitetit social, drejtësinë. Reforma në drejtësi ka arritur të depërtojë shumë lehtë në […]

Lexo më shumë
Shko te TOP