Të veçanta

October 2019

E ardhmja europiane e vendeve ballkanike duket se nuk po sheh dritё nё fund tё tunelit. Ajo qё deri para disa ditёsh shihej si njё zgjerim i sigurtё i Bashkimit Europian me dy shtete tё tjera qё ishin Shqipёria dhe Maqedonia e Veriut, sot po kthehet nё mbylljen e derёs sё organizmit europian ndaj kёtyre […]

Lexo më shumë
s-s-f.jpg

  “Më pyeti vdekja: ku don të vdesësh?! I thashë: dua të vdes aty ku për herë të parë rrahu zemra ime, pompuan ajër mushkëritë e mia dhe dhashë shenjën e parë të jetës, teshjen, e nëna ime iu gëzua sakrificës së saj nëntë mujore dhe natyrshëm prindërit e mi përballuan stërvuajtjet e tyre për […]

Lexo më shumë
Shko te TOP