Të veçanta

September 2019

Karakteri psiko-moral i shqiptarit Vlerësimi i popujve përbën një sfidë të pazakontë për çdokënd që e merr përsipër këtë çështje. Akoma edhe më sfiduese është iniciativa për të kryer vlerësim historik të karakterit të shoqërive pasi cilësitë dhe prirjet e tyre evoluojnë dhe ndryshojnë. Ndërsa, qasja dhe vlerësimi i shoqërisë në të cilën jeton njeriu, […]

Lexo më shumë

                         Ardhja e Turmave…         Filozofi spanjoll i paraprin kritikave ndaj qytetërimit perëndimor  veçanërisht Evropës duke diagnostifikuar prezencën e një fenomeni ogurzi për të ardhmen e qytetërimit. Ky fenomen është ardhja e turmave në një fuqi të plotë shoqërore, çka përbën […]

Lexo më shumë
Shko te TOP