web analytics

Të veçanta

Korrik 2020

Rastësisht pashë promocionin e një Talent Show, “Stand up Albania” në kanalin Tips që i dedikohet të rinjve dhe që pjesmarrës kanë fëmijë, të cilët janë duke formuar panoramën e koncepteve për jetën. Këta fëmijë  pritet që nga ky talent show të dalin artistë, gazetarë, prezantues shfaqjesh televizive, të mençur, të zgjuar të shkathët dhe […]

Lexo më shumë

     Zhvillimi i jetës në të gjitha fushat e veta ka prodhuar një gjendje të re të njeriut në ditët e sotme. Vetpercetimi i tij mbi qenien e vet ka pësuar dhe vazhdimisht po pëson ndryshime të pandërprera. Rrjedhimisht edhe mënyra e jetesës apo struktura sociale ndërtohet në sajë të këtij këndvështrimi mbi të […]

Lexo më shumë
Shko te TOP