web analytics

Të veçanta

Maj 2022

      Një fije qetësie, lumturie, paqeje, përjetësie, në një pafundësi shijimi i të gjelbrës së re. Njeriu me çdo shqisë dhe kapacitet të ofruar brenda një përkohshmërie, përpiqet të shtrijë përjetësinë në çdo fragment dhe ndjesi, për ta pasur dhe shijuar edhe kur nuk është. Pranvera na ofron aq shumë ndjesi të tilla, […]

Lexo më shumë
Shko te TOP