web analytics

Të veçanta

Tag: drejtësi

    Fillimi i vitit 2018 ka nisur me një dinamizëm të fuqishëm dhe domethënës që ka prekur institucionet e Drejtësisë në përmasa të parealizuara më parë. Proçesi i Vetingut dukshëm ka dhënë rezultatet e para, edhe pse ritmi i ecurisë së tij nuk është shfaqur në nivelin e pritshmërive për shkak të një situate […]

Lexo më shumë
Shko te TOP