web analytics

Të veçanta

Tag: Rendi

      Nëse ju qasemi teorive të ndryshme njerëzore, lehtësisht mund të identifikojmë që siguria është ndër elementët bazë dhe të panegociueshëm të ekzistencës. Përtej praktikave budiste të qetësimit të mendjes dhe shpirtit, elementi fizik gjithashtu është i rëndësishëm dhe ndikues i drejtpërdrejt në mirëqënien e shpirtit. Mirëpo elementi i sigurisë nuk mund të […]

Lexo më shumë
Shko te TOP