web analytics

Të veçanta

E mërkurë, Mars 25, 2020

       Thonë që vdekja merr më të mirët. Zoti merr pranë vetes “para kohe” ato që i do më fort. Të parën e krahasojnë me shembullin e atij që futet në një kopësht dhe këput lulet më të bukura. Përnagjasim i zgjuar. E dyta edhe qëndron. Ama besoj se njeriu nuk përfaqësohet dhe […]

Lexo më shumë
Shko te TOP