web analytics

Të veçanta

Mars 2021

Shqipëria Marsi, “urra “e fundit drejt zgjedhjeve Ashtu siç edhe ishte parashikuar, muaji mars prodhoi ngjarjet më të rëndësishme të parazgjedhjeve. Data 8 mars shënoi afatin e fundit të dorëzimit të listave me emrat e kandidatëve të partive dhe koalicioneve. Koalicioni i udhëhequr nga Partia Demokratike (Aleanca Për Ndryshimin), u paraqit e fundit për dorëzimin […]

Lexo më shumë

     Prej vitesh, në televizionet shqiptare transmetohet emisione që kanë  aktorë kryesorë dhe fokus qytetarët e thjeshtë. Të tillë emisione kanë një shikueshmëri të konsiderueshme në shoqërinë tonë. Një nga rubrikat e një prej këtyre emisioneve i përngjan skenave të gjykatave dhe synon të  pasqyrojë mosmarrëveshje të llojeve të ndryshme duke u përpjekur t’iu […]

Lexo më shumë
Shko te TOP