web analytics

Të veçanta

E premte, 5 Korrik, 2024

Nga Rigers Balliu Antonin Artaud Antonin Artaud (Marsejë 1896 – Ivry-sur- Seine 1948): Poet, shkrimtar, eseist, piktor, komediograf, aktor teatri dhe kinemaje; vepra më e rëndësishme e tij, Le teatre e son double, përbën tronditjen drejt përmbysjes nga themelet të artit dramatik. Ai konceptoi lëvizjen Teatri i Mizorisë me ese dhe drama dhe shkroi tekste […]

Lexo më shumë
Shko te TOP