web analytics

Të veçanta

E hënë, 1 Korrik, 2024

Pamundësia e shoqërisë sekulare- Remi Brague      Përktheu: Kevi Muçllari Pa horizontin e transhendentes shoqëria nuk mund të ketë vazhdimësi. Nuk ekziston diçka e tillë si shoqëria sekulare. Pretendimi im është njëkohësisht brutal dhe paradoksal:  Çështja e mundësisë së një shoqërie sekulare zgjidhet vetë, ose më mirë shpërbëhet vetë. Për të mbrojtur këtë pretendim do të […]

Lexo më shumë
Shko te TOP