web analytics

Të veçanta

Tag: shoqeria

Pamundësia e shoqërisë sekulare- Remi Brague      Përktheu: Kevi Muçllari Pa horizontin e transhendentes shoqëria nuk mund të ketë vazhdimësi. Nuk ekziston diçka e tillë si shoqëria sekulare. Pretendimi im është njëkohësisht brutal dhe paradoksal:  Çështja e mundësisë së një shoqërie sekulare zgjidhet vetë, ose më mirë shpërbëhet vetë. Për të mbrojtur këtë pretendim do të […]

Lexo më shumë

Keni vënë re se çdo profil kompanie në mediat sociale, po komunikon vetëm thirrje: Bli online; tashmë mund të porosisni online; etj, etj… Fatkeqësisht, në vendin tonë apo në vende pjesërisht të zhvilluara, marketingu konsiderohet si një mjet ku bizneset përfitojnë më shumë dhe klientëve ju hedhin hi syve. Cikli i jetës është i tillë: […]

Lexo më shumë
Shko te TOP