web analytics

Të veçanta

Tag: qenia

Nga: Rigers Balliu Pjesa e 1-rë Mendimi tragjik i Nietzsche-s   Fillimisht do të më duhet të them dy fjalë për Tragjizmin e Nietzsche-s, ndoshta një kapitull dhe megjithatë nuk premtoj se do të jetë i mjaftueshëm. Tragjizmi nuk është një koncept i zakontë, në atë se çfarë kuptohet me koncept, ai është fryma që […]

Lexo më shumë
Shko te TOP