web analytics

Të veçanta

Tag: Shqipëria

E gjendur dhe vetë përballë sfidës së shkollimit dhe vendimit se a duhet të tentoj të studioj jashtë apo brenda vendit, është një dilemë po kaq e përafërt shekspiriane, që na vjen në formën e pyetjes: “Të rrimë apo të ikim, kjo është çështja?!”. Nuk do të vinte ndoshta kaq e dëgjuar si dilemë nëse […]

Lexo më shumë

E ardhmja europiane e vendeve ballkanike duket se nuk po sheh dritё nё fund tё tunelit. Ajo qё deri para disa ditёsh shihej si njё zgjerim i sigurtё i Bashkimit Europian me dy shtete tё tjera qё ishin Shqipёria dhe Maqedonia e Veriut, sot po kthehet nё mbylljen e derёs sё organizmit europian ndaj kёtyre […]

Lexo më shumë
Shko te TOP