web analytics

Të veçanta

Tag: spak

Reforma në Drejtësi – Zhvillime dhe pikëpamje (ngjarjet në 6 muajt e parë të vitit) Të dhëna dhe situata e krijuar nga procesi i Reformës në Drejtësi             Reforma që ndërmori shteti shqiptar për të pastruar institucionet e drejtësisë nga nëpunësit e korruptuar dhe të paaftë, edhe pse me mangësi dhe dobësi të caktuara, ka […]

Lexo më shumë
Shko te TOP