web analytics

Të veçanta

Tag: ‘vetingu’ ‘anakroni’ ‘gjukata’ ‘kpk’

Rezultatet e Reformës në drejtësi sipas të hujave Pritja e gjatë është shndërruar prej treguesve më të rëndësishëm të koncpetimit dhe ndjeshmërive të shoqërisë sonë. Shumësia e çështjeve që pritet të përmirësohen domosdo që përfshin edhe një nga aspektet më kryesore të vitalitetit social, drejtësinë. Reforma në drejtësi ka arritur të depërtojë shumë lehtë në […]

Lexo më shumë
Shko te TOP