web analytics

Të veçanta

Dhjetor 2023

Që prej ditës kur shpërtheu lufta Nga: Kevi Muçllari Pretendimet e pabaza Që prej ditës kur shpërtheu lufta (ose gjenocidi) Izrael – Palestinë, ka përpjekje të vazhdueshme për të nxjerrë në pah (sidomos nga ana e myslimanëve) qëndrimin imoral të fuqive të mëdha perëndimore lidhur me çështjen Palestineze. Në një konflikt dukshëm të pabarabartë dhe […]

Lexo më shumë

Hapësira, Koha, Toka në mendimin tradicional të Evolas Pjesa I Nga: A. Daimo   Qytetërime tradicionale, shkruan Guenon”27,[1]janë ato të cilat, edhe pse në forma të dallueshme e të ndryshme kanë arritur në zhvillime të caktuara, duke patur parasysh rrethanat natyrore dhe shoqërore, mund të vendosen në një barazvlerë përsaqë bazohen në të njëjtat parime […]

Lexo më shumë
Shko te TOP