web analytics

Të veçanta

Tag: Nathalie Clayer

Autore: Nathalie Clayer PJESA E PARË SHOQËRIA, SISTEMET E IDENTIFIKIMIT DHE RRJETET E SOLIDARITETIT NË KAPËRCYELLIN E SHEKUJVE XIX-XX Shumësia dhe fluiditeti i mekanizmave të identifikimit Mekanizmat e  përcaktimit identitar në rastin e nacionalizmit shqiptar cilësohen si fluide për shkak të ndikimit të madh dhe të shpejtë që patën reformat e Tanzimatit dhe për shkak […]

Lexo më shumë
Shko te TOP