web analytics

Të veçanta

E diel, 17 Shtator, 2023

Në shqip nga A.Daimo Epoka në të cilën jetojmë na tregon qartë se kush duhet të jetë qëllimi dhe motoja jonë: të ngrihemi përsëri, të rilindim përbrenda, të krijojmë një rend të ri dhe drejtësi brenda vetes. Ata që hartojnë iluzione rreth mundësisë së një lufte politike me formula apo sisteme, pa cilësi njerëzore ekzakte […]

Lexo më shumë
Shko te TOP