web analytics

Të veçanta

E enjte, 4 Prill, 2024

Nga: Rigers Balliu Konceptimi i artit në filozofinë e Nietzsche-s dhe përligjja estetike e jetës- Pjesa e dytë Konceptimi tragjik i artit Nietzsche ka një konceptim tragjik të artit. Ai e mbështet këtë konceptim në dy parime. Së pari, arti është e kundërta e një operacioni “të painteresuar”, ai nuk pezullon dëshirën, instiktin apo vullnetin […]

Lexo më shumë
Shko te TOP